dijous, 17 de març del 2016

EXPOSICIÓ BETTER WATER, BETTER JOB 1r ESO


Els alumnes de 1r d'ESO han estat treballant la temàtica Millor Aigua, millor feina per al dia Mundial de l'Aigua. Per aquest motiu, han elaborat els cartells següents on han volgut exposar el fet de tenir aigua potable en condicions i el mateix fet en el cas contrari.




Dins aquests treball han reflexionat sobre la importància que té l'aigua a les nostres vides, tan per a fets essencials com beure però també l'aigua és un component important de colònies i perfums. Els alumnes han escrit diverses frases en les quals manifesten Com és d'important l'aigua en el seu dia a dia.


Els humans estem formats per un 65% d'aigua aproximadament, així doncs, és un component essencial a la nostra vida i, a mesura que passen les hores anem perdent aigua a través de la suor, saliva, orina, llàgrimes... és doncs, molt important anar recuperant l'aigua que perdem, ens hem d'anar hidratant sovint. El fet de no hidratar-nos adequadament pot provocar cansament, apatia, irritabilitat, baixa eficiència en la feina o en els estudis.





Tenim la gran sort de tenir aigua potable a la nostra disposició, hi ha moltes persones al món que viuen en condicions d'insalubritat, agafen malalties, s'intoxiquen amb els aliments, pesticides, etc.
Pren consciència, 
no malbaratis l'aigua! 

Esperem us agradi l'exposició! ;) 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada